Рисково е преминаването през остър завой в участъка

Рисково преминаване през остър завой в прохода „Петрохан”. На пътя има мантинела, която обаче е „над него” и то повече от два месеца. Кадрите изпрати наш зрител в рубриката „Моята новина”.

Две коли се нанизаха в мантинела в София (СНИМКИ)

Деформацията по предпазното пътно съоръжение е вследствие на катастрофа с тир, който се е обърнал.

„Ще се извърши ремонт на нарушената еластична ограда. Постоянно следим за подобни инциденти по трасето и по график днес трябва мантинелата да бъде възстановена. Пътят е натоварен, което затруднява работата”, обясни директорът на Областно пътно управление - София  инж. Румен Сачански

Шофьорът на тира, причинил зверската катастрофа в Драганово, е пуснат от ареста

Рисково обаче е и преминаването по пътната отсечка. „По нея е насочено част от движението на тежкотоварни автомобили за София заради спряно движение по пътя Мездра - София. В този участък на „Петрохан” има доста завои и призовавам водачите да се движат с повишено внимание. Смятам, че сме сигнализирали добре за ограничението на скоростта. Колегите от КАТ също се стремят да имат екип”, каза още Сачански.

Повече гледайте във видеото. 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.