Става дума за кражба от офис в жилищен комплекс

Задигнаха касата на фирмен магазин. Става дума за офис в жилищен комплекс в столицата. 65-килограмовият сейф е изнесен за малко повече от 30 секунди. Представителят на фирмата Янко Сиджимов разказва, че вратата е била разбита с голям чук.

„В 1.43 ч. трима маскирани паркират автомобил пред офиса и разбиват вратата. Регистрационният номер не се вижда. Все пак сме взели записи и от съседни сгради, но ще е трудно да го видим”, казва той.

„ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА”: Мъж задигна кутия за дарения на болно дете

След първия удар охраната на комплекса се намества и сигнализира охранителната фирма на сградата. Според Янко крадците са били подготвени и са знаели какво търсят.

 

 

„Живущите казват, че са чули силен трясък, като някои от тях дори реагират и слизат веднага”, казва управителят на фирмата. Според него прави впечатление, че крадците идват целенасочено към чекмеджето с парите. Чувал се и разговор, в който те дискутирали въпросната каса.

Повече по темата гледайте във видеото

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.