Демократът призна, че е суеверен и следователно не е склонен да предсказва резултата от вота

Кандидатът на Демократическата партия за президент на САЩ Джоузеф Байдън не е напълно сигурен, че ще спечели общите избори днес, сподели самият той пред репортери от дома си в Уилмингтън (Делауеър).

Байдън беше попитан дали е уверен, че е на път към победата. "Не знам", цитира го телевизионната компания Си Ен Ен. Демократът изрази увереност, че ще спечели изборите в САЩ, ако спечели мнозинството от гласовете във Флорида.

АМЕРИКА ИЗБИРА: Кой ще е президент - Доналд Тръмп или Джо Байдън?

"Президентите не могат да определят кои гласове ще бъдат в негова полза и кои не. В крайна сметка избирателите решават кой да стане президент", каза той. Той беше попитан как ще реагира, ако неговият съперник, действащият президент Доналд Тръмп, обяви победата си на изборите, без да чака окончателните резултати. "Това ще зависи от това какво ще каже и как ще го каже", отговори Байдън. Той призна, че е суеверен и заради това не е склонен да предсказва резултата от изборите.

ДЕН ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ: Лейди Гага подкрепи Джо Байдън

ВСИЧКО ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В САЩ ЧЕТЕТЕ ТУК

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Източник: БГНЕС