Гледайте новия епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Борис е концентриран в решението си да събере неоспорими доказателства, че зад фасадата на бизнесмена Денис Топал всъщност се крие самоличността на Драгомир Донков. Планът сякаш проработва, а мисията на сестра му Вики изглежда успешна. С много смелост момичето все пак успява да вземе материал, годен за ДНК-анализ, за да има доказателството тежест евентуално и в съда. Излагайки живота си на опасност, тийнейджърката не е наясно с последствията от смелия ход и е изненадана, че трябва да се скрие за известно време. Борис дава материала за експертиза и трепетно очаква резултата. Какъв ще е той и ще промени ли развоя на войната между двамата братя?

Виктория се жертва, за да помогне на Борис в „Братя“

Освен на Виктория, Борис гласува доверие и на Мая – втората съпруга на баща му Велин. Единствено с нея той споделя, какво се случва и защо Вики трябва да остане скрита. Мая вече проглежда за цялата картинка и осъзнава, че нейният съпруг е взел поредица от фатални решения за бизнеса и живота си, което я навежда на мисълта, че той няма да се промени. Но това не я прави по-защитена от агресията му и тя трябва да вземе спешно решение. Има ли сили сама да се опълчи срещу домашния тиранин или се налага да потърси помощ от някъде? Срамът ли ще надделее, или усещането за накърнено достойнство и нечовешко унижение?

Борис търси възмездие в „Братя“

Драго се чувства като в задънена улица, защото постепенно губи контрол над ситуацията и над себе си, но не успява да разбере мислите на Лора, от което най-много го боли. Предложенията му да припознае бебето и двамата да изчезнат заедно в чужбина, удрят на камък и той не разбира защо. Опасност за бебето, обаче променя ситуацията и трябва да се вземат незабавни мерки. Ще бъдат ли те навременни и какво точно ще се случи?

Гледайте тази вечер от 22:30 ч. в премиерния епизод на „Братя” по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на сериала.