Вижте какво разказаха за нея програмният мениджър на радио и телевизия The Voice Андрей Деновски и водещият Калоян Димитров - Ballan

Празниците са немислими без хубава музика, особено тази година. За да подсилят домашния уют и доброто настроение, въпреки пандемията, от The Voice са подготвили специална програма.

„Подготвили сме много богата програма в нашия ефир. Ще имаме няколко парти издания – на Бъдни вечер, на Коледа и на Нова година, за да могат хората да се забавляват вкъщи”, каза програмният мениджър на радио и телевизия The Voice Андрей Деновски.

4 Magic изпращат старата година с нова песен (ВИДЕО)

„Благодарение на пандемията намерихме нови начини за правене на музика. Ако преди беше нужно да си с други хора и да си в студио, сега можеш вкъщи да запишеш демо, а след това да стигнеш до студио”, коментира Деновски.

„Човек вече е толкова развит, че нищо не може да го спре да прави това, което обича. Смятам, че за музиката и човечеството най-доброто тепърва предстои”, допълни Калоян Димитров - Ballan.

Повече по темата гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.