Снимките на хитовата лента започват скоро

След успеха както в боксофиса, така и в услугата за стрийминг HBO Max на „Жената чудо 1984“, продължение на „Жената чудо“ от 2017 г., режисьорката Пати Дженкинс ще се върне начело на снимачния екип на DC Extended Universe и Гал ще изиграе отново своята роля на супергероиня в трета част от поредицата.

Жената чудо Гал Гадот ще изиграе Клеопатра (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Тъй като феновете по целия свят продължават да са луди по Даяна Принс, причина за силното представяне през уикенда на „Жената чудо 1984“, ние сме развълнувани да продължим нейната история с две реално съществуващи жени-чудо - Гал и Пати, които ще се върнат, за да завършат дълго планираната трилогия", заяви шефът на Warner Bros Тоби Емерих.

Според Warner Bros. „Жената чудо 1984“ „е спечелила около 16,7 милиона щатски долара в коледните каси, най-добрият дебют през уикенда от началото на новия коронавирус“, пише БГНЕС. От излизането си продължението е спечелило 85 милиона долара по целия свят, съобщава "Фимейл Фърст".

ДА РАБОТИШ ЗА ГОЛЯМОТО КИНО: Български композитор пише музика за Холивуд

Потвърждението, че Пати е готова да режисира третия филм, идва след като наскоро тя изказа съмнения относно готовността си да режисира третия филм.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.