"За любовта няма граници и препятствия", убедена е дизайнерът на сватбени рокли Радослава Лазарова

Въпреки пандемията, предизвикана от COVID-19, сватбените церемонии продължават да се случват, макар и в по-тесен кръг и при строго спазване на противоепидемичните мерки, като персоналът в обредните домове е задължен да информира присъстващите за мерките и да съблюдава за тяхното спазване. За това разказа за предаването "Социална мрежа" по NOVA NEWS София Андонова, лице по гражданско състояние.

Стана ясно, че присъстващите са сведени до младоженците, свидетелите, родителите и евентуално фотограф, на всичко това се прави, за да се запази здравето на всички - празнуващ и персонал.

"За любовта няма граници и препятствия, така че продължават да се търсят сватбените рокли, които да бъдат облечени от бъдещите булки", това каза пред репортерът Гери Найденова дизайнерът на сватбени рокли Радослава Лазарова.

МЕНДЕЛСОН В ПАНДЕМИЯ: Сватба с 400 гости в център за COVID тестове

Дизайнерът увери, че при нейната работа, която изисква много проби, срещи, се спазват стриктно противоепидемичните мерки.

Радослава Лазарова продължава да твори, дори и онлайн. Тя е убедена, че по-красивите времена ще дойдат за всички. 

Шест места в България с тайнствени легенди за любовта (ГАЛЕРИЯ)

Вижте повече във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.