Гледайте премиерния епизод на кулинарното риалити днес от 20.00 ч. по NOVA

Тази сряда домакин в „Черешката на тортата“ ще бъде един човек, свикнал да се намира в най-горещите точки на събитията. Журналист, кореспондент, отразявал новини и военни конфликти от всички точки на света, Георги Милков е готов да предложи на своите гости ястия по революционни рецепти.

Литературно-българска вечер с Георги Бърдаров в „Черешката на тортата“

Той ще покани гостите си в уютна и уединена вила, която често посещава с приятелите си и ще им предложи богато меню – истински взрив от български традиционни вкусотии. На трапезата Георги ще сложи силистренска кайсиева ракия, различни разядки и мезета като печени чушки със зехтин, чесън и магданоз, разядка от варени яйца, рикота и горчица с кимион и салата от моркови, алабаш и няколко вида ряпа. Ще има и леща в тенджера под налягане, по рецептата на прочутата баба Цола ((Цола Драгойчева първата жена-министър в България). Основното ще бъде капама, а десертът – унгарски салам.

Кулинарни приключения в новата седмица на "Черешката на тортата"

Домакинът е подготвил за своите гости сензационна изненада, каквато в „Черешката на тортата“ досега не е имало. Каква е тя и как ще оценят гостите представянето му?

Гледайте тази вечер от 20.00 ч. в новия епизод на "Черешката на тортата" по NOVA.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалната му Facebook страница.