Опашката" - роман за измаманата сила на илюзиите

"Писах бавно книгата, за да се чете бързо", така представи книгата си в предаването "Социална мрежа" по NOVA NEWS авторът на "Опашката" Захари Карабашлиев.  

"Книгата се развива в едно съвсем близко бъдеще, тя е свсем реалистична, елементът с пандемията дойде като фон през изминалата година, а иначе самата книга започва живота си от 2014 г.", разясни още той.

Според писателя сме обречени да повтаряме историята си. Но и връщането назад дава възможност да се поправят и някои грешки.

"Историята на този роман е историята на двама души, които се обичат, а опашката се появява у любимата и мъжът трябва да я приеме", описа Захари Карабашлиев сюжета.

Авторът сподели и мнението си за днешния паметен ден.

Издадоха нов сборник с факти за Васил Левски

"Левски е живял в много трудно време. Левски и Ботев са в сърцето и в главата ми още от детството. Неговата смелост и дързост са неизмерими. Онова трудно време е раждало такива мъже. Като гледаме героите на днешното време, можем да съдим за него. Но не бива постоянно да сравняваме времената", категоричен бе той.

Вижте повече във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.