Разкриха част от артистите, които ще участват в официалната церемония по връчване на най-престижните кинонагради

Остават броени дни до връчването на най-престижните награди в света на киното - "Оскар". Американската филмова академия разкри част от артистите, които ще връчат статуетките. Сред тях са Брад Пит и Харисън Форд.  

Академията разкри част от артистите, които ще участват в официалната церемония по връчване на най-престижните награди в света на киното.  И тази година института, посветен на седмото изкуство, спазва традицията си да покани последните си лауреати в актьорските категории. 

Мария Бакалова влезе в "30 под 30 Европа" на Forbes (ВИДЕО)

Сред тях са  Харисън Форд, Хоакин Финикс, Анджела Басет, Холи Бери, Бонг Джуун-хо, Рийз Уидърспуун, Рене Зелуегър, Лора Дърн,  Реджина Кинг и Зендая. 

Освен всички тях, в церемонията ще участва и Брад Пит, който миналата година получи статуетката за най-добър актьор в поддържаща роля за филма „Имало едно време в Холивуд“ на Куентин Тарантино, което означава ,че ако Мария Бакалова получи статуетката , тя ще й бъде връчена лично от Брад. 

Оскарите ще бъдат раздадени на 25 април, като събитието ще се проведе на две места – в „Долби тиатър“ и гарата „Юнион стейшън“ в Лос Анджелис.  Церемоният ще бъде излъчвана на живо от Нова телевизия. 

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.