Идеята се заражда след дълго обсъждане

Нов стимул на ваксинация в черноморския курорт Албена. Ръководството предлага 500 лв. за всеки имунизиран служител на комплекса.

Владимир Георгиев е един от управителите на хотели в курорта. Той, както и целият персонал, приветстват идеята за допълнителния финансов стимул.

„Ние сме благодарни, наистина, на нашето ръководство, че полага тези усилия за нас и това дава един допълнителен стимул за хората да работят при нас”, смята Георгиев.

Управителят на хотела е категоричен, че това се отразява положително на бизнеса.

„Това много добре се отразява на спокойствието на нашите гости, но и за самите хора, които работят тук при нас”, добави Георгиев.

Идеята се заражда след дълго обсъждане, споделят от управата на комплекса.

„Обсъждахме дълго с нашите подчинени начина и важността на ваксинацията и за да направим избора по-лесен - решихме да ги мотивираме с тези 500 лв.”, коментира директорът „Експлоатация и маркетинг” в к.к. „Албена” Маргарита Тодорова.

Финансовият стимул вече дава резултат. В един от хотелите са постигнали 100% ваксинация на персонала.  В Албена смятат, че ако продължат с такова темпо - съвсем скоро ще постигнат 100% имунизация на работещите в комплекса.