Отговяря експертът по протокол Милена Хлебарова

Меган Маркъл и принц Хари напуснаха кралския двор, дадоха откровено интервю за кирливите ризи на синята кръв и кръстиха второто си момиченце на баба му и прабаба му, за чиито отношения има легенди. 

"Причините Меган Маркъл и принц Хари да не покзват второто дете може да са много, може и цветът му да не е политкоректен", това каза в предаването "Социална мрежа" по NOVA NEWS Милена Хлебарова, експерт по протокол.

Тя припомни, че първото дете е било показано още на втората седмица. Експертът разясни също, че това, което обикновените хора приемат като много лек живот, изпълнен със светски събития, за кралските особи е истинска работа, задължение, обвързано с тежести, които те трябва да носят.

За кухнята в британското кралско семейство Хлебарова разкри, че всичко се случва по определен ред и се знае с много години на пред кой какво ще прави, къде ще учи, какви дейности ще извършва и отклонението от строгите рамки не се приема много леко. А това си проличава от разрива между двойката Меган Маркъл и Принц Хари и семейството.

Според нея Меган не че не е могла да се впише в средата, а просто не е искала и се е противопоставила на правилата, защото саматя тя носи изненада и това й харесва. А правилата в кралското семейство са много важни, защото те вдъхват сигурност на народа, че има нещо, което е сигурно и така ще остане завинаги, нещо което Меган Маркъл не може да разбере.

Хлебарова допусна, че е възможно Меган да е била обиждана, съзнателно или - не, скрито или в очите, което да е наскърбила нейната чувствителност. Натрупвали са се случаи, в които на Меган й е било отказвано да излиза от протокола и да прави каквото си иска, което е довело до избухване и открития конфликт.

Протоколният експерт заяви, че принц Хари взима решенията в звездната двойка, но счита, че в самия конфликт със семейството той играе второстепенна роля.

Вижте повече във видеото.

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.