Коментар на Ивайло-Нойзи Цветков и Нидал Алгафари

Какво се случва в държавата, ще има ли избори след изборите и ще успеят ли политическите партии да доближат позициите си в името на бъдещ кабинет – по тези теми в студиото на „Събуди се” коментираха Ивайло-Нойзи Цветков и Нидал Алгафари.

ИТН: Или подкрепа от протестните партии, или нови избори (ВИДЕО)

„Начинът, по който Слави Трифонов предложи кабинет беше неочакван. Още по-неочакван беше пък фактът, че трябва да го сменя. Не знам дали е сменил целия проектокабиснет или само Василев и Армутлиева, но този ход беше интересен. Не знам дали той е политически ход, или е по-скоро в сферата на политическото шоу. Те са добри в правенето на шоу и определено го направиха за пореден път”, каза Нидал Алгафари.

„За първи път те навлизат в калчищата на политиката и сега разбират какво означава да взимат тежки решения, какво означава улицата, какво е, когато социалните мрежи се обърнат срещу теб. При първия натиск те обаче се огънаха”, каза още той.

Радев обяви кога свиква Народното събрание

„Като цяло „Има такъв народ” са в нещо като когнитивен шок от това, което им се случва. Оттам е и тази криптокомуникация т.е. политиката през Facebook без посредничеството на медията”, коментира Ивайло-Нойзи Цветков.

Целия разговор гледайте във видеото.

НОВ КАБИНЕТ ИЛИ НОВИ ИЗБОРИ - ВСИЧКО ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК