Вижте каква е тя

Френският дизайнер Оливие Рустейн сподели дълго пазена тайна. С пост в социалните мрежи моделиерът разкри травмите, които е получил при взрив в дома му и които крие повече от година.

Рустейн, който е творчески директор на модна къща Balmain, разкри тайната си с публикация в Instagram, добавяйки снимка, направена след инцидента. Той заяви, че е направил всичко по силите си, за да скрие нараняванията от приятелите и колегите си.

"ДРУГОТО ЛИЦЕ": Клаудия Шифър с ретроспективна изложба (ВИДЕО)

Рустейн разказа историята си и отдаде почит на медицинския персонал в болницата Сен Луи в Париж. „Сега, година по -късно, съм излекуван, щастлив и здрав. Въпреки многобройните случаи на заразени с COVID-19 в онзи момент медицинските работници се погрижиха за мен! Нямам думи, с които да изразя благодарността си! Днес се чувствам много свободен, много по-добър и с голям късмет. Започвам нова глава от живота си с усмивка на лице и със сърце, изпълнено с благодарност. След бурята винаги има слънце”, разкрива Оливие Рустейн.

Той допълва,че последното му шоу, с което отпразнува 10 години от работата си в модна къща Balmain за него е “празник на изцелението от болка”.

Оливие започва кариерата си с дизйнера Roberto Cavalli, присъединява се към Balmain през 2009 г. и става творчески директор през 2011 г. на 25-годишна възраст.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.