„Вярвам, че ще положим усилия да има редовно правителство и работещ парламент”, написа тя в личния си профил във Facebook

„Продължавам срещите с Кирил Петков и „Продължаваме Промяната” за преговорите за кабинет”. Това написа Корнелия Нинова в личния си профил във Facebook.

„С Кирил Петков обсъдихме следващите стъпки в преговорите за съставяне на правителство. На 23 ноември започват срещите на експертните групи за изработване на програма. В тях ще участват по трима души от всяка страна. Групите са 18 на брой: Енергетика, Икономика, Транспорт, Правосъдие, Здравеопазване, Образование, Електронно правителство, Земеделие, Вътрешна сигурност, Екология, Регионално развитие, Култура, Труд и Социални грижи, Туризъм, Национална сигурност, Спорт, Финанси, Международни отношения”, пише още тя. И добавя: „Вярвам, че ще положим усилия да има редовно правителство и работещ парламент”.

ВСИЧКО ЗА ИЗБОРИТЕ ЧЕТЕТЕ ТУК

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.