Книгите ѝ са навсякъде, но не подозирате, че са нейни

Тя е млада, красива и успешна писателка. Нарича себе си разказвач на истории. Книгите ѝ можете да откриете навсякъде, но не предполагате, че са нейни.

Споделя, че не крие лицето си, защото се срамува, че е написала тази книга или да бъде по-интересна, а защото иска акцента да е върху написаното, не върху нея. Не определя себе си като писател, а като разказвач на истории, защото разказва истории, които са написани от живота.

"Животът е толкова пъстър, няма нужда да си измислям, всеки ден пиша нова история", сподели тя. И разкри, че историите са реални - за жена, която има връзка със семеен мъж. Нямат връзка помежду си, но са обединени от темата за любовницата.

Ина е събирателен образ на жената във връзка с женен мъж. Всяка втора жена може би е имала връзка със семеен мъж. 90% от хората изневеряват. Написах книгата заради епитетите и соченето с пръст - ние също изневеряваме, но съдим хората, които го правят", смята мистериозната писателка. Изневярата казва тя, се е превърнала в пандемия - затова е основна тема на книгите й.

Нито осъжда, нито оправдава любовницата. И признава, че е била в тази роля, но няма от какво да се срамува.  "Пиша нещо, което ми се излива на момента, а след това става разказ. Не започвам да пиша с идеята, че искам да напиша книга. Историите са истински във всички 4 книги – случили са се на мен или на познати. В книгата “Усещане" всичко е само диалози. Сменени са само имена и професии. Лесни са за четене, но някои са трудни за възприемане, защото част от хората не са готови да чуят истината. По любимия разказ може да се види как възприемаш живота или от какво се страхуваш", сподели авторката.

Според Ники Илиев анонимността на авторката е похвална, защото няма нарцисизъм, нито търси признание. "Усещане – това е да си позволиш да бъдеш завладян от емоциите си. Усещането е за свобода", казва той.Режисьорът Виктор Чучков споделя, че доскоро разказите са интересни, но не е знаел, че тя пише и книги. За Дарин Ангелов скритата самоличност е хитър и креативен ход. Брат му Деян предполага, че е комфортно да стоиш зад думите и заглавието, но одобрява това, че накрая е застанала смело и отговорно зад книгите си.

Коя е истинската самоличност на писателката, вижте във видеото.

Всички новини от NOVA NEWS следете на страницата на телевизията във Facebook, както и в канала й във Vbox7.