Забраната влиза в сила от началото на настоящия трансферен период

Дисциплинарната комисия към БФС забрани на ЦСКА да картотекира нови футболисти заради неизпълнени финансови задължения към Юнес Бенжелюни, съобщава gong.bg. От футболната ни централа уточняват, че забраната влиза в сила от началото на настоящия трансферен период.

Без бокс и щанги на Олимпиадата в Лос Анджелис през 2028 г.

 

БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ

Дисциплинарна комисия

Решения  -  03.02.2022 г.

 

Предвид неизпълнени финансови задължения към Йонес Бенжелюн от  ПФК "ЦСКА-София" гр. София,  съгласно решение на Спортният арбитражен съд в Лозана /CAS/ и въведена от ФИФА забрана за регистриране на нови играчи в международен план, влизащ в сила от началото на настоящия трансферен период, както и сезиране на ДК при БФС от Дисциплинарната комисия на ФИФА от 15.12.2021 година, на основание чл.71, ал.1, б. г/ от ДП /2021/2022/ – ДК налага забрана за картотекиране на нови футболисти на ПФК "ЦСКА-София" гр. София, влизащо в сила от началото на настоящия трансферен период.  Забраната е в сила до следващо решение на ФИФА.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Източник: Gong.bg