Тя изпълнява различни стилове - поп, джаз, дори народна музика, но най-много в синхрон с душата й е RnB музиката

Гост в предаването "Другото лице" е една от най-зареждащите, положителни и лъчезарни български певици - Цвети Радойчева.

За нея Цветница е най-красивият празник, майка й избира името - Цветелина. "Красотата човек трябва да я носи първо душевно, за да може да я изразява на лицето си. Трябва да излъчваме човечност. Червената роза е любимото ми цвете", сподели тя. И допълни, че бялото е израз на чистотата, която всеки трябва да култивира в себе си.

Тя ходи на църква на Цветница и си носи върбови клонки за здраве, майка й прави питка, а на трапезата има постни ястия. "Празнувам с много цветя, музика, любимите ми хора и домашния уют", разкрива Цвети.

Празнуваме Цветница!

Още на три годинки е първото й излизане на сцена на детски конкурс по случай 1 юни. "Тогава Богдан Томов е открил моя талант и ми е подарил кактус. Бях много горда, че подаръкът е свързан с моя талант", спомня си Радойчева. По думите й пътят за постигането на мечтите не е лесен, но трябва да сме мотивирани към целта си, която ще постигнем, ако не се притесняваме от трудностите.

"Трудностите и препятствията са ме направили по-силна и мотивирана, те са предизвикателство и благословия, а не тегоба", подчерта тя. 

Певицата изпълнява различни стилове - поп, джаз, дори народна музика, но най-много в синхрон с душата й е RnB музиката. Често освен като изпълнител, се подвизава и като творец на музиката и текста. За нея една песен трябва да се почувства.

Отскоро се подвизава и в ново амплоа - на актриса в спектакъла "Белият гарван". За нея това е наситено със силно послание, тъй като играе съвременна "кифла", а с тази си роля иска да покаже колко важни са моралните ценности и как не бива да бъдат пренебрегнати за сметка на повърхностното мислене. "Силната жена е тази, за която е ясно, че щастието зависи от нея", сподели Цвети.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.