По бързата процедура

Почти няма раздяла, която приемаме с усмивка, а единици са онези, при които настроението ни скача до небето, ако се окаже, че „късаме“ завинаги. Несъмнено изобщо няма да скърбим, когато зимата си отиде, а успеем ли да кажем „последно сбогом“ и на излишните килца, натрупани през студените месеци, радостта ни няма да има край.

Да отслабнеш трайно, казват, изисквало същото като да станеш известен музикант – деветдесет и девет процента труд и един процент късмет. Нещата обаче изглеждат по съвсем друг начин, ако си имаш дясна ръка, с чието съдействие да удвоиш резултатите. Замислен като бустерна доза помощ за ускорено топене на мазнини, природният продукт Vitaslim LINE задейства онези процеси в тялото, от които зависи дали фигурата ни ще е закръглена или стройна. Вече 12 години той е на челно място сред най-предпочитаните натурални средства за отслабване и му се носи славата на виртуоз в областта. Но най-важният въпрос е: Как го прави?

Основните заслуги са на експертния състав, представляващ комбинация от утвърдени природни вещества. Водещата роля играе конюгирината линолова киселина (CLA) – аминокиселина, от която Vitaslim LINE съдържа концентрирани количества. Но тук не става дума за обикновена CLA, а за специално разработено патентовано вещество, което се нарича Clarinol G-80TM. Доказано е, че на седмица то топи по 90 грама подкожни мазнини от проблемните зони на тялото – ръце, бедра и торс. Дори нещо повече, то притежава способността да превръща мастната тъкан в мускулна маса, с което не просто спомага за оформянето на строен силует, а допринася резултатът да е траен и устойчив във времето.

И понеже нещата не опират само до мазнините във формулата на Vitaslim LINE е добавен и обогатен екстракт от зелен чай. Той е известен със своето тонизиращо и ободряващо действие, но по-важното тук е, че контролира апетита. По този начин позволява човек неусетно да намали приема на излишни калории, без стресиращи ограничения и изтезаване на организма.

Третият майстор в професионалния „оркестър“ на Vitaslim LINE е екстрактът от гуарана. Растението е екзотично, но ефектът му върху тялото е добре познат и потвърден. Гуараната притежава свойството да активира процеса на освобождаване на топлина и енергия в тялото. Тя е нещо като натурален бърнър, който помага да изразходим приетата с храната енергия. С нейна помощ Vitaslim LINE ни освобождава от натрупаните излишъци и същевременно възпрепятства натрупването на нови.

И накрая, но не на последно място по важност, идва хромът – микроелементът, който отговаря за метаболизма на хранителните вещества в организма. От него зависи как нашето тяло ще се справи с въглехидратите, протеините и мазнините, които са попаднали в него. Най-големият му плюс обаче, заради който той е част от Vitaslim LINE, е, че спомага да контролираме апетита си към захарни изделия и ни предпазва от злоупотреби със сладкиши. А те, нека си го кажем, са сериозен препъникамък пред всеки отслабващ.

Това, което държи Vitaslim LINE на върха толкова години, е патентованата технология за неговото производство – LICAPSTM. Уникалният ѝ плюс е, че с нейна помощ всички тези съставки са в своята най-активна форма и потенциалът им е запазен на 100%. Тя постига тези резултати посредством възможността течни съставки да се влагат в чист и свеж вид, като върху тях не се прилагат никакви химически или термични обработки. В резултат във всяка капсула са вложени максимално концентрирани количества биологично активни вещества. Те се усвояват пълноценно от организма и веднага започват да действат. Това, което държи Vitaslim LINE на върха толкова години, е патентованата технология за неговото производство – LICAPSTM. Уникалният ѝ плюс е, че с нейна помощ всички тези съставки са в своята най-активна форма и потенциалът им е запазен на 100%. Тя постига тези резултати посредством възможността течни съставки да се влагат в чист и свеж вид, като върху тях не се прилагат никакви химически или термични обработки. В резултат във всяка капсула са вложени максимално концентрирани количества биологично активни вещества. Те се усвояват пълноценно от организма и веднага започват да действат.

Можете да откриете Vitaslim LINE в най-близката аптека до вас.

Повече информация за Vitaslim LINE може да намерите ТУК >>>

*Gaullier JM, Halse J, Høivik HO, Høye K, Syvertsen C, Nurminiemi M, Hassfeld C, Einerhand A, OShea M, Gudmundsen O. Six months supplementation with conjugated linoleic acid induces regional-specific fat mass decreases in overweight and obese. Br J Nutr. 2007 Mar;97(3):550-60/*Gaullier JM, Halse J, Høivik HO, Høye K, Syvertsen C, Nurminiemi M, Hassfeld C, Einerhand A, O’Shea M, Gudmundsen O. Шест месеца супрементация с конюгирана линолова киселина предизвиква намаляване на мастната маса в определени зони при наднормено тегло и затлъстяване. Британски журнал по хранене. Март 2007, брой 97(3), стр. 550–560.

Източник: Vitaslim LINE