Има пострадали

Катастрофа между линейка и кола в София. Инцидентът е станал на кръстовището между бул.”България” и ул.”Тодор Каблешков".

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК 

Шофьорът на автомобила е пострадал, съобщиха за nova от спешна помощ. Той е с травма на гръбначния стълб и е приет в болница „Пирогов“. Шофьорът и пациентът от линейката не са пострадали. На мястото на катастрофата се образуваха огромни опашки от автомобили, а трамваите временно бяха спрени. Линейката, участвала в произшествието, е на Военномедицинската академия.  По първоначална информация, тя е преминавала със сирени на червено, когато е ударена от автомобила, който се е движел при зелен светофар.

Веднага след инцидента на място е пристигнала друга линейка на ВМА, съобщиха от здравното заведение. Членовете на медицинския екип – лекар, медицинска сестра и санитар, са с повърхностни наранявания, констатирани след обстойни прегледи в Спешното отделение на ВМА.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.