Гледайте епизода на кулинарното риалити този петък от 20.00 ч. по NOVA

Актьорът, режисьор и продуцент Борислав Чучков е домакин в „Черешката на тортата“ тази вечер. Той отваря бохемския си дом за скъпите си гости и като човек, отдаден на изкуството е подготвил преживяване под формата на цялостен спектакъл. Вечерята ще е изцяло подчинена на импровизацията. Но дали това ще е плюс или минус за екстравагантния домакин?

Традиционни рецепти в духа на Северозапада от DJane Monique в „Черешката на тортата“

Артистът планира да приготви за гостите си люти чушки, два вида салати и няколко малки предястия. За основно – кюфтета от сьомга, а десертът ще интересна комбинация: съдържа любимия продукт на шеф Манчев – авокадо, но в сладолед. Ще се постарае или престарае домакинът? Ще успее ли да вдигне настроението на гостите си и да ги предразположи към откровения по време на вечерята? През какви премеждия ще му се наложи да премине, приготвяйки ястията в последната минута пред гостите си?

Автентична украинска кухня с Влади Карамфилов - Въргала в „Черешката на тортата“

Ще оценят ли импровизацията и креативността в готвенето останалите участници, каква изненада ги очаква и какви оценки ще получи в края на вечерта продуцентът? Кой ще е победителят, който ще грабне плакета тази седмица от шеф Манчев, гледайте тази вечер от 20.00 ч. в „Черешката на тортата“ по NOVA..

Уютна вечеря с щипка артистичност от Цветелина Цекова в „Черешката на тортата“

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалната му Facebook страница.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.