Гледайте епизода на кулинарното риалити този понеделник от 20.00 ч. по NOVA

Домакин в „Черешката на тортата“ в понеделник е DJ Ivan, който от 22 години е властелин на караоке купоните. В репертоара му присъстват над 2500 български песни, след които от времето на баба му до последните български хитове. Музикантът планира да извади гостите си от зоната на комфорт, но какви песни ще ги накара да изпълнят? Менюто ще е приготвено с екологично чисти продукти, произведени от самия домакин или от хора от региона. DJ Ivan, в ролята на Владетеля на хълма, посреща компанията в традиционна селска къща, на чист планински въздух, в атмосфера пресъздаваща българска народна приказка.

Нестандартна кухня и много музика в „Черешката на тортата“

Разядките ще са от домашно мляко и извара, кьопоолу и кюфтета от коприва. Салата е от глухарчета или т.нар. дива рукола. Основното ще е постно гювече за вегетарианците, а за останалите традиционен гювеч или т.нар. „Кралимарковски юмрук“. Десертите са два – шоколадови мъфини и домашно кисело мляко, подквасено с легендарна ценна закваска, събирани дъждовни капки от Гергьовден.

Вечеря с импровизации, гарнирана с люти чушлета, от Борислав Чучков в „Черешката на тортата“

С какъв интересен welcome drink ще посрещне гостите си домакинът? Ще се насладят ли на уюта и топлината на идиличната селска къща участниците в кулинарното риалити? Ще усетят ли магията, която домакинът е забъркал и какви оценки ще получи в края на вечерта, гледайте тази вечер от 20.00 ч. в „Черешката на тортата“ по NOVA.

Традиционни рецепти в духа на Северозапада от DJane Monique в „Черешката на тортата“

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалната му Facebook страница.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.