Той също така поиска от президента Румен Радев да разсекрети последния КСНС

Спрете да се криете зад това, че Френското предложение най-доброто. Това е все едно да имате кола без мотор. Това заяви Тошко Йорданов, председател на ПГ на „Има такъв народ“.

„Безотговорно е да се говори, че това е най-доброто предложение, че това е искането на българина. Външният министър в оставка много ясно заяви, че това е най-доброто предложение в сравнение с останалите. Но също така ясно заяви, че то се различава и не покрива исканията на България, изразени в решенията на предишното НС, както и от позицията изразена от всички партии, включително от ДБ, ГЕРБ, ПП и ДПС на КСНС при президента“, каза Йорданов.

Френското предложение за РСМ влезе в дневния ред на НС

Всяко предложение е мръдване напред, но то не покрива исканията на България, подчерта още веднъж председателят на ПГ на ИТН. „Нито едно, нито Френското. Не се крийте зад половин изречение на министъра на външните работи“, призова Йорданов.

Той също така поиска от президента Румен Радев да разсекрети последния КСНС, за да види българското общество какво са говорили политиците и премиера в оставка Кирил Петков. 

ВСИЧКО ЗА КРИЗАТА В УПРАВЛЕНИЕТО ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.