Това заяви отцепилият се от ИТН депутат в ефира на NOVA NEWS

„Обещаха ми, че ще сме заедно с хората, че ще се борим срещу ГЕРБ и Борисовщината. Така че от тази гледна точка - да, обещаха ми. Обещаха ми да се продължи с противодействията на безумията, които ГЕРБ интегрираха в нашето общество”. Това каза в предаването „Твоят ден” на NOVA NEWS независимият депутат Николай Радулов, отцепил се от ИТН. Поводът са обвиненията за срещи, в които депутати се купуват, за да подкрепят правителство с мандат на ПП в рамките на този парламент.

Радулов не пожела да обяви как ще гласува за него и каза, че все още не знае кои ще са министрите в него. „Безусловно гласуване няма да има. Не бих приел кабинет, в който остава сегашният енергиен министър и Гроздан Караджов”, категоричен бе той. 

За Александър Николов обяви, че има данни от класифицирано естество, заради което мисли, че той не е подходящ. За Караджов посочи, че е една от причините, заради които е напуснал ИТН. По думите му той е запазил шефовете на ВиК, назначени от ГЕРБ, и дори е върнал такива, които са били освободени от служебния кабинет. „Не мога да работя с такъв министър, който работи в полза на ГЕРБ”, категоричен бе Радулов.

Целия разговор гледайте във видеото.

Всички новини от NOVA NEWS следете на страницата на телевизията във Facebook, както и в канала ѝ във Vbox7.