Кобрата се изправя срещу британеца в събота

Кубрат Пулев вече е в Лондон, където в събота ще срещне на боксовия ринг с британеца Дерек Чисора. Според Тервел Пулев неговият брат има всички сили да спечели двубоя.

„Смятам, че Кубрат ще победи. Няма да му е лесно. Нека не забравяме, че мачът ще се състои в Лондон. У дома и стените помагат. Трябва да е фокусиран, играта му да бъде на високо ниво, да контролира мача и ще победи”, коментира Тервел.

Кубрат Пулев с послание към Чисора (ВИДЕО)

Той припомни, че когато през 2016 г. брат му е играл срещу Чисора и го е победил, съдийските гласове са били 2 на 1. „Единият съдия беше видял, че Дерек е победил, което оставя отворена вратата за реванша. Ще е интересно”, каза Тервел Пулев.

Тервел Пулев - за битките на ринга и в живота

По думите му Кубрат е изключително фокусиран в подготовката си. „Почти нищо друго не е правил докато бяхме два месеца и половина в Лас Вегас. Не е спирал да тренира”, каза той.

И добави: „Наистина много се старае по време на тренировките. Гледаме ги след това и ги коментираме. Реално цялото му ежедневие е насочено към подготовката, което е вдъхновяващо и е за пример”.

Целия разговор гледайте във видеото.

Всички новини от NOVA NEWS следете на страницата на телевизията във Facebook, както и в канала й във Vbox7.