Според Смит той се е обърнал лично към комика, който обаче все още не е изразил желание да говори за случилото се

Уил Смит публикува видео в официалния си канал в YouTube, в което за пореден път се извини на Крис Рок за скандалния инцидент с шамара на 94-ата церемония по раздаването на наградите Оскар. Според Смит той се е обърнал лично към комика, който обаче все още не е изразил желание да говори за случилото се.

„Искам да ти кажа, Крис, че ти се извинявам. Поведението ми беше неприемливо. Отворен съм за диалог по всяко време, когато искате да говорите. Искам също да се извиня на майката на Крис. Видях нейното интервю и това ме накара да разбера колко хора съм наранил с постъпката си. Затова искам да се извиня на майката на Крис и семейството му.

Режисьорите на "Лоши момчета завинаги" представиха филм в Кан (ВИДЕО)

На церемонията по връчването на „Оскарите”, която се проведе през март, домакинът на събитието Крис Рок сравни съпругата на Смит Джейда, страдаща от алопеция, с героинята на филма "GI Jane". Без да оцени шегата, Уил Смит се качи на сцената и удари комика в лицето. По-късно актьорът се извини за поведението си, но това не го спаси от последствията. Заради инцидента Академията за филмово изкуство и наука забрани Уил Смит да присъства на техните събития за 10 години, а Netflix и Sony спряха снимките на филми с участието на актьора. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook