Той коментира твърдения на президента и служебното правителство

Някой да вижда някакъв хаос в държавата? Това попита бившият социален министър Георги Гьоков в студиото на „Здравей, България”. Коментарът му дойде по повод констатации на президента и служебното правителство за провал на правителството на Петков в социалната политика и хаос в страната.

„Това правителство е направило стъпки, които решават тези кризи. Когато се дават такива послания от една институция към друга, към личност, партия, всеки в обществото може да си помисли дали да го квалифицира като отмъщение, закачка или добър тон”, е неговото мнение.

За тримата членове на БСП, които станаха министри в служебния кабинет, Гьоков каза: „Професионалисти и достойни хора. Как ще се отрази тяхното присъствие в това правителство на имиджа на БСП, ще видим в бъдеще. Факт, че участват в правителство е, че нарушават по някакъв начин Устава на партията. Ръководните органи ще вземат решение”, добави Гьоков.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.