Той ще се опита да бъде гласът на младите хора

Когато един млад човек започне да работи ще има система 60 на 40. 60% от заплатата ще се покрива от държавата, 40% от работодателя. Това каза Николай Алгафари от ГЕРБ за "Твоят ден".

По време на управлението на ГЕРБ имаше 0% миграция, тя е единствената истински дясна партия у нас. "Не чух опонентите ни какво ще направят, как ще управляват. Проектът за гръцката връзка е подписан през 2016 г., през 2019 г. е бил започнат. Ние сме против да се водят преговори с "Газпром", заради тях се причинява инфлация. Трябва да спрем кражбите в горивата и газа. Купуваме от различните посредници на "Газпром". Веднага ще ги елиминираме и цената на газа ще падне", подчерта той.

Радомир Чолаков: Всички действия на правителството на Кирил Петков бяха подчинени на мародерство

Според него старият вариант на Плана на възстановяване е по-добър от сегашния. "ГЕРБ ще направи всичко възможно да започнат да идват парите от ЕС", увери Алгафари. И допълни, че липсата на морал води до шофиране под въздействие на субстанции.

"Търсим всякакви възможности за промяна в мисленето на младите, така да намалим инцидентите. В последните 2 години започнаха много да зачестяват. Караме младежите да се замислят за човешкия живот и колко е страшно да седнеш пиян зад волана", обясни той. И уточни, че в 48-тото НС ще се опита да бъде гласът на младите хора. 

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.