Това потвърди в студиото на “На фокус” бившият финансов министър

Росен Желязков е кандидатурата на ГЕРБ за председател на 48-ото НС. Това потвърди в студиото на “На фокус” бившият финансов министър Владислав Горанов. “Редовно правителство ми се струва, че трудно ще бъде съставено, или поне ще бъде трудно без ГЕРБ. Това обаче не се разбира от останалите партии в парламента. Опитват се да се поставт стигми и да се заклеймява партията с най-голям изборен резултат”, допълни още той. 

Той отрече ГЕРБ да има допирни точки с “Възраждане”. 

„Продължаваме промяната“ номинира Никола Минчев за председател на НС

“Аз лично не бих седнал да преговарям и с “Продължаваме Промяната”. Те твърдят, че могат да управляват сами, предпочитат да управляват с наследниците на бившите комунисти и с партия, която има много тежки грехове в миналото. Щом предпочитат това…”, посочи Горанов.

Кандидатурата на ПП за председател на НС отново ще бъде Никола Минчев. “Не познавам г-н Минчев, но той изглежда като един от малкото уравновесени народни представители от ПП”, коментира новината Горанов и изтъкна, че кандидатът на ГЕРБ - Росен Желязков, превъзхожда Минчев с “опит, диалогичност и липса на натрупвания като тези, които Минчев изтърпя в предходния парламент”.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.