Според него ГЕРБ, ДПС и БСП формират коалиция "хартиена бюлетина"

Не виждам какви разговори бихме могли да имаме с БСП в този парламент. Това заяви депутатът от "Продължаваме промяната" Стою Стоев в ефира на "Твоят ден" по NOVA NEWS.

Според него важна е темата с връщането на хартиената бюлетина. "ГЕРБ, ДПС и БСП формират коалиция по този въпрос. Те вкараха като първа точка обсъждането на Изборния кодекс в петък. Искат да го вкарат и да го приемат за два дни без обсъждане - това е връщане на старата практика на законодателен процес. Ако нямат намерение да съставят правителство, то ще се стигне до нови избори", заяви Стоев.

ПП за промените в Изборния кодекс: Порочните практики се реставрират

По думите му ПП има готовност за осъществяване на реформи, но не вижда как ще се случи това, след като всички се готвят за избори.

"Подкрепяме въоръжаването на Украйна и евентуално замяна на оборудване за българската армия. Мнозинството налага своя дневен ред, но ще опитаме всички законови мерки, за да придвижим законопроектите си", сподели той. 

Целия разговор гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.