Миналата година суперзвездата обяви, че е диагностициран със синдрома на Рамзи Хънт

След обявяването на безсрочната му пауза в турнето, датите за концертите на Джъстин Бийбър изглежда ще бъдат отменени, като сайтовете на феновете и пунктовете за продажба на билети съобщават за отменени участия, предаде АФП.

Всички негови концерти, включително в Съединените щати, Ирландия и Франция, са отбелязани като отменени на уебсайта на Ticketmaster.

Джъстин Бийбър отменя концерти заради лицева парализа

Миналата година суперзвездата обяви, че прекъсва концертната си дейност, като заяви, че е диагностициран със синдрома на Рамзи Хънт - рядко усложнение на херпес, което при него причинява частична парализа на лицето.

"В момента трябва да превърна здравето си в приоритет. Ще се оправя, но имам нужда от време, за да си почина и да се възстановя", каза той тогава. Бийбър имаше десетки изпълнения по целия свят, планирани до март 2023 г.

Синдромът на Рамзи Хънт е рядко неврологично заболяване, което може да възпали и парализира лицевия нерв и да причини болезнен обрив около ухото или устата. Освен лицева парализа, то може да причини и загуба на слуха. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

 
Източник: БГНЕС