Крадецът е заснет от камера

История в рубриката “Дръжте крадеца!”. На 22 април непознат мъж влиза в апартамент в столичния квартал “Дървеница” около 22 часа и задига бижута и пари. В социалните мрежи бяха разпространени кадри на крадеца.

„Имаме камера, която засича крадеца, когато прониква в жилището, което се намира на първия етаж в сградата. Той влиза през балконската тераса. Качва се върху климатика, който е на партерния етаж. В рамките на 10-15 минути успява да претършува цялото жилище”. това разказа в ефира на „Здравей, България” Станислав, чийто апартамент е бил обран.

NOVA потърси за коментар полицията, откъдето потвърдиха, че има подаден сигнал, по който се работи.

По думите му това не е първата кражба в комплекса, в който живеят. „Сградата, в която живеем, е нова. Ние сме новодомци. Вече има три такива случая, за които аз знам”, подчерта той. И допълни, че по време на обира той и семейството му не са били в жилището, а разбрали за проникването от съобщенията, които получил на телефона си от включването на камерата в апартамента. 

Повече гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.