Крадецът е заснет от охранителна камера

Мъж отмъкна каса от фризьорски салон в центъра на София. До нея е имало оборотни пари около 400 лв. Преди да влезе мъжът обръща една от охранителните камери. СОТ-ът също не помага.

„На 24-и вечерта охранителната решетка на салона отказа да работи. Затворихме салона без нея, тъй като не очаквахме някой да прояви интерес към нас. Имаме и СОТ”. Това разказа в ефира на „Здравей, България” собственикът на салона Владимир Владимиров.

ДЪРЗЪК ОБИР: Плъх открадна диамантено колие за милиони долари (ВИДЕО)

По думите му около 2:30 часа през нощта се включва алармата. „СОТ идва на място и констатира, че няма видим проблем. Вратата продължава да е заключено. Правят ми единствено забележка за хранителната решетка, която уточняваме, че не е спусната по технически причини”, заяви Владимиров.

Крадци задигнаха 8 луксозни чанти за близо 250 000 долара (ВИДЕО)

И допълни: „Когато отворихме салона видяхме, че видимо всичко е наред. Започнахме нормално работния процес. И осъзнахме в един момент, че ни липсва касата. Тя стои на рецепция и по принцип не съдържа нищо. Бизнесът ми е такъв, че голяма част от априте минават по карта. Ако има някакви налични пари - те се взимат в края на деня”.

Повече гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.