Тя има над 3000 нарисувани картини

Артист, художник, писател, творец. Константина Живова има няколко самостоятелни изложби зад гърба си. Казва, че ателието, в което рисува, е нейният свят. Там се вдъхновява и зарежда.

„Много често ми се случва да се вдъхновявам от различни цитати от книги. Все пак съм от хората, които обичат да четат книги, от цитати на велики личности, буквално от хубавия ден, който съм имала, колкото клиширано и свръхпозитивно да звучи за някого”, разказа Константина Живова.

Картините й са изрисувани в ярки цветове.Твори всеки ден, без изключение. Писането й е другата страст. Има издадени един любовен роман и две детски книги.

„Съвсем различен е процесът. Не мога да кажа, че пиша непрекъснато. „Малката мечтателка” създадох покрай картините, покрай бременността ми с малката ми дъщеря и я превърнах в две детски книги, а пък любовният роман, който вече го няма по книжарниците, той е нещо много лично и за него ми трябва много повече свободно време”, разказа още Константина.

Работното ателие на Константина е и мястото, където хората могат да си харесат и купят картина.

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.