Лидерът на ИТН с изявление във Facebook

След като парламентът одобри кабинета „Денков – Габриел”, Слави Трифонов направи изявление във Facebook.

„Преди малко станахме свидетели на най-неморалното и безпринципно правителство, гласувано след 1989 г. В него победи любовта към властта на влюбените крадци от една страна и влюбените лъжци от друга. Това е нова ротационна поза 69, с която може да участваме като български политически принос към кама сутра”, заяви Трифонов.

НОВАТА ВЛАСТ: Парламентът одобри кабинета „Денков – Габриел” (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Тази любовна поза както и да я ротираш, е все едно и също. Имаме правителство, в което министрите предварително се съгласиха да уволняват  и да назначават незаконно в държавната администрация. Да заобикалят изискванията на еврозоната и Шенген, да си направят собствено МВР, за да им е удобно за местните избори и да пазят имунитета на Бойко Борисов. И да не нападат ДПС. Имаме политически партии, като ГЕРБ и ДПС, които легитимираха подобен неморален кабинет със своите гласове. Дори не знам кое е по-отвратително – да си крадец и лъжец или да си такъв, който дава властта на крадци и лъжци. Всъщност днес моделът „ГЕРБ” се разрасна със своя нов клон в Харвард и малко подрязано клонче, ашладисано на плажа в „Росенец”. Новоизбрани министри, подписали се с кръв да нарушават закона в името на властта”, допълни лидерът на ИТН.

„Уважаеми сънародници, това е първото правителство, което всеки нормален човек би искал да свали още на другия ден. Оставка!”, заключи Трифонов.

ВСИЧКО ЗА ГЛАСУВАНЕТО НА КАБИНЕТА "ДЕНКОВ - ГАБРИЕЛ" ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.