Вижте интересни факти за кариерата на чаровната актриса

Ралица Паскалева е не просто едно от най-красивите лица в телевизионния ефир. Нейната харизма и безспорният ѝ талант отдавна са ѝ отредили специално място в българското кино.

През последните няколко години тя е водеща и на хитовото риалити „Игри на волята“, а през пролетта двамата с екранния ѝ партньор Димо Алексиев плениха публиката с имитациите си в „Като две капки вода“.

Освен на успешна телевизионна кариера, Ралица се радва и на своето прекрасно семейство, което съвсем скоро ще се увеличи с още един член.

След като през юни обяви, че е бременна, мнозина очакваха, че Ралица ще се отдаде на почивка и няма да участва в петия сезон на „Игри на волята“. Тя обаче доказа, че наистина може всичко и сподели няколко прекрасни кадъра от снимките на шоуто в Instagram през последния месец.

Още преди 13 години, когато Ралица влиза в първата от многото си роли, става ясно, че тя притежава всичко необходимо, за да завладее сърцата на публиката. В началото звездата ѝ изгрява на малкия екран със запомнящи се роли в сериалите "Столичани в повече" и "Кантора Митрани", както и в чуждестранната продукция "Код червено" (2013). В богатата Видеотека VOD – част от ТВ платформата на EON попаднахме на филма „Корпус за бързо реагиране 2“, чиято премиера е точно преди 10 години и в който е една от първите роли на Ралица в киното. Героинята ѝ Дженифър е коренно различна от самата актриса – тя е богата, невъзпитана глезла, която говори на диалект и прекарва времето си в шопинг и купони.

Ролята на Ралица в забавното продължение на „Корпус за бързо реагиране“ от 2012 г., който също е наличен във видеотеката на ЕОН, е изключително важна за заплетения (и доста смешен) сюжет.

В екшън комедията светът е застрашен от ядрен взрив, като ключът към спасението на всички се намира на върха на маникюра на Дженифър.

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM тук

Смехът и забавлението в „Корпус за бързо реагиране 2“ са гарантирани още благодарение на Башар Рахал, Диана Любенова, Китодар Тодоров, Васко Мавриков и Евгени Будинов в главните роли, а малки, но запомнящи се появи правят още Асен Блатечки, Лилия Маравиля, Луиза Григорова-Макариев. 

Още с това участие 24-годишната тогава Ралица доказва, че умее да бъде доста забавна, както и да се превъплъти дори в най-далечните от нея самата образи. Така тя прави заявка за успешната си кариера в следващите 10 години.

Внушителна видеотека в удобно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от абонаментите пакети на EON, на вашето дистанционно. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията според вашите интереси и предпочитания. Те са удобно разпределени в отделни жанрове. Каталогът се обновява непрекъснато, така че никога няма да скучаете. Филмовото удоволствие е гарантирано!