Актрисата разказва повече за героинята си в криминалния драматичен сериал, който зрителите могат да гледат всеки петък от 22.00 ч. в ефира на NOVA

Жаклин Дочева е част от най-новия криминален сериал "Клетката", който зрителите могат да гледат всяка петък вечер от 22.00 ч. в ефира на NOVA. В „На кафе“ тя разказва повече за персонажа, в който се превъплъщава и за темите, които са засегнати в криминалната поредица. Актрисата влиза в ролята на София, адвокатка и приятелка на главната героиня в драматичната поредица. След смъртта на съпруга й, тя е съкрушена, не може да превъзмогне болката и обвинява в предателство приятелката си. 

„Харесвам си героинята в „Клетката“ и подхождам с любопитство към всеки проект. Благодарна съм за ролята ми в сериала, тъй като продуцентите явно са забелязали, че в мен има нещо драматично, а не само комедийно. За един артист е много важно зрителите да го виждат в различна светлина. Харесвам си ролята, тъй като самият образ има много нюанси и героинята ми не спира да се развива до края на сериала. Тя е сериозна адвокатка, но едновременно с това и чувствителна жена, която е много самотна и постоянно търси да се грижи за някого“, разкрива повече за героинята си в сериала актрисата.

Ново убийство вдига напрежението в „Клетката“

„В следващия епизод в петък продължаваме с разследването на София и Тото. Съпругата на Шандо ще е ангажирана със задачата да се заеме с търсене на истината. Актрисите, попаднали в затвора, ясно ще заявят образите си. Това ще е интересно и динамично за зрителите“, открехва завесата за предстоящите събития в криминалната драма.

Гледайте новия епизод на криминалната драма „Клетката“ – този петък от 22:00 ч. по NOVA.

Повече новини за най-новия български сериал следете на Facebook страницата и официалния Instagram профил.