Актрисата разказва повече детайли за образа си в криминалния драматичен сериал в ефира на NOVA

Актрисата Иванка Шекерова изпълнява един от най-интересните и запомнящи се героини от затвора в криминалната поредица „Клетката“. Тя се превъплъщава в Милкана, която е в сериозен конфликт с главната героиня Ина. В интервю за „На кафе“ актрисата разкрива повече за героинята си и споделя какво си пожелава от Дядо Коледа.

„Беше предизвикателство да вляза в ролята, защото този образ е различен от мен самата. Но във всеки един от нас живее лошото и доброто. Въпросът е на кое от двете ще дадеш хляб“, коментира героинята си, която се държи лошо с всички около себе си, но през живота си е получила такова отношение. „Някои хора не се държат лошо, когато с тях се държат така. Но има хора, които не могат да преработят тази енергия в себе си. Злобата надделява, но това е въпрос на личен избор и психика. При Милкана виждаме, че е натисната от обстоятелствата и надзирателя Горанов. Също така да не забравяме всичко, което и се е случило в миналото. Тя е израснала на улицата и препятствията са я накарали да закоравее. Милкана не желае вече да е жертва, затова е насилник.“

Предателство и фатален инцидент взимат жертва в „Клетката“

Актуално ли е мотото „Мачкай, за да не те мачкат“ на героинята й?

„За съжаление, все повече хора мислят, че стъпвайки върху трупове ще успеят по-лесно в живота. Не защитавам тази теория. По-скоро смятам, че с усмивка и с добро отношение, можеш да постигнеш по-хубави неща“, споделя мнението си актрисата.

За Коледа актрисата си пожелава тривиални и човешки неща. Сред желанията й са за повече разбиране и търпение между хората, както и да живеем със смирение. В общуването за нея са важни усмивката и добрата дума.

На театрална сцена Иванка Шекерова може да бъде гледана в моноспектакъла „Провинциални истории“, създаден по текстове на Чудомир. Представлението ще се играе на 16 декември от 19.30 ч. в IM Studio.

Не пропускайте да проследите развитието на героинята й в следващия епизод на „Клетката“ – този петък вече от 21:00 ч. по NOVA.

Повече новини за най-новия български сериал следете на Facebook страницата и официалния Instagram профил.