Гледайте седми епизод от трети сезон на криминалния сериал тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Екипът попада в истински криминален документален сериал, докато анализира скорошен случай с дете, което е бивш актьор и чийто живот като възрастен му носи последователи, издигнали го в култ. След като Кори Харис (гостуваща звезда Франки Муниц) е докладван за изчезнало момиче, Харпър и Нолан се отзовават на обаждането и се опитват да я убедят да се върне при семейството си. По-късно Кори е обявен за изчезнал, а къщата му се превръща в място на местопрестъпление. В дома му е идентифицирана кръвта на бившата му колежка Шарлот Лъстър, а под леглото е намерено мумифицирано тяло на Чарли Чаплин.

Полицай под прикритие в „Новобранецът“

В процеса на разследване полицаите разбират че споменатият култ е същият, с който Лопес и Джаксън са се сблъскали преди години. Шарлот също е обявена за изчезнала, а по-късно Кори е открит жив, но отказва да говори пет часа, преди да поиска адвокат. Майката на Кори е арестувана, след като камерата за видеонаблюдение показва как паркира колата на Шарлот. Тя признава, че носи цялата отговорност за убийството. Самият Харис по-късно е убит по време на предаване на живо към своите последователи от неговия бивш студент по актьорско майсторство.

Не пропускайте развръзката в седми епизод на трети сезон на криминалния сериал „Новобранецът“ тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.