Какви са тайните на тайландката за младежки вид

В бляскавия свят на конкурсите за красота някои хора оставят трайно впечатление у мнозина. Една от красавиците, имали щастието да носят короната на „Мис Вселена” е пример за вечна грация и красота.

През 1965 г. Апасра Хонгсакула печели престижната титла, пленявайки всички с чара си. Сега тя е на 76 години. Апасра Хонгсакула обаче все още изглежда удивително млада и изпълнена с живот, сякаш времето изобщо не я е докоснало.

Мис Франция блесна в рокля на български дизайнер (ВИДЕО)

Красавицата има честта да бъде първата тайландка победителка в „Мис Вселена”. Победата ѝ е повод, който тогава изпълва Тайланд с огромна радост и гордост.

В момента Апасра Хонгсакула изглежда на не повече от 30 години. На редица снимки с внуците ѝ в социалните мрежи, последователите ѝ не могат да се въздържат от коментари, отбелязвайки какъв младежки вид има, макар вече да е баба на няколко внучета.

Защо "Мис Вселена 2023" не може да се завърне в родината си

„Мис Вселена” 1965 г. отрича да е правила интервенции по лицето или тялото си. Единствената промяна, която е направила, е, че вече е с права коса. Красивата жена обаче се храни здравословно, прави редовни упражнения и използва слънцезащитен крем.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase