Мъжът разбрал, че е нарушител, след поредица от проверки в рамките на час

Мъж от София изпадна в абсурден казус. Потърпевшият твърди, че без да подозира, се оказал водач на спрян от движение автомобил. Той разбрал, че е нарушител, след поредица от проверки в рамките на час.  При първата го глобили, защото не си носел книжката, но му съставили фиш и го пуснали да продължи.

„Имам навик да оставям свидетелството си за управление в някой от многото автомобили, които имам. Но административната санкция, която ми налагат, се заплаща. Това си е мое нарушение и си плащам наказанието”, заяви в ефира на „Здравей, България” Димитър Малинов.

Защо жената, оправдана за дрифт в двора на КАТ, още не може да си получи книжката

Час по-късно обаче той бил спрян, от двама патрулни полицаи, които по думите му били доста любезни. Те установили, че автомобилът е спрян от движение на 27 февруари. „Това означава, че аз повече от месец управлявам кола, която не трябва да е на пътя. Никой не е запознат – нито аз, нито фирмата, на която се води автомобила, че той е със спряна регистрация. Всичко по колата е платено, аз съм редовен водач с всички налични точки по талона”, подчерта Малинов.

Повече по темата гледайте във видеото. 

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase