Коментар на Стефан Аврамов, който замеряше група мъже и жени

Масов бой в центъра на Габрово възмути местните в деня на изборите. Мелето, при което хвърчаха столове по пешеходната зона на града, е документирано на видеоклип. 

Задържани са участниците в масовия бой в Габрово (ВИДЕО)

„Аз съм човекът, който мята столовете и проблемът е напълно личностен. Няма никаква етническа омраза. Полицията дойде още на същия ден и проблемът беше решен. Вечерта дори си стиснахме ръцете с групата от мъже и жени. Беше вид самоотбрана. Не е заради нещо сериозно, познавам се с тях, откакто съм роден. Няма пострадали, живи и здрави сме и аз, и те”, коментира в ефира на "Здравей, България" Стефан Аврамов. и допълва, че съжалява за случилото се.

Масов бой в центъра на Габрово (ВИДЕО)

На участници в конфликта са снети обяснения и са им съставени актове за установяване на административни нарушения. Засегната страна е оттеглила жалбите срещу Аврамов. 

„Видеото беше разпространено в групи в социалните мрежи. Коментарите са вследствие на липса на информация. Говори се за купуване на гласове, етническа омраза, но няма нищо такова”, заяви Владо Стефанов, който е публикувал видеоклипа.

Повече по темата гледайте във видеото.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase