Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

С неочаквани неприятности и трудности ще се сблъскат Стела и София в „София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA Стела и Ана-Мария тръгват на почивка, очаквайки да се насладят на мечтаното спокойствие. Плановете им обаче ще бъдат разбити на пух и прах, когато се сблъскват с хора от миналото им, за които нямат приятни спомени. Дали обаче това няма да се окаже началото на още по-големи неприятности?

Неприятно ще бъде изненадана и София от нейния братовчед Миро, който оспорва завещанието за наследения наскоро от нея имот в центъра на София. Дали неговите усилия ще се увенчаят с успех? И какви са козовете, с които се надява да получи дял от наследството?

Миро е и в основата на новите неприятности на Коко, който е твърдо решен да докаже на приятелите си, че на него може да се разчита. Съветите на Миро обаче едва ли ще му са от полза и по-скоро ще станат причина за новите неразбории в квартирата. Каква е новата бъркотия, която Коко ще забърка? Не пропускайте „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.30 ч. по NOVA. 

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, където купонът никога не спира, кандидатствайте за кастинга на риалити сериала „София – Ден и Нощ” тук.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay.