Парис и Съквартирантите се изненадват взаимно

 

Минути след влизането си в Къщата на VIP Brother Парис Хилтън изненада Съквартирантите с покана за специално парти в градината. Световно  известната звезда не само им организира незабравим купон, но демонстрира и DJ таланта си.  Съквартирантите пък се събраха и изпяха една от най-хубавите български песни - „Хубава си моя горо”, за да й се отблагодарят.

Още от първия ден в Къщата се появиха и наченките на бъдещи конфликти.  Мишо Шамара започна да изнася проповеди за своите политически пристрастия. Рапърът не пропусна да спомене мнението си и по други социални въпроси, като ромското малцинство и с това окончателно разбуни духовете в Къщата. 

 

Социоложката Мира Радева се конфронтира с Мишо Шамара, но изненадващо се сближи с  фолк дивата Лияна. Двете успяха да се преборят с предразсъдъците помежду си, споделяйки темата за родителството. Този разговор се оказа само повод за по-сериозни откровения на Лияна за бащата на детето й, с кoгото съвсем скоро се е разделила.

През първата сутрин от общия им живот  участниците се отдадоха на грижа за телата си. Топ  моделът Мариан Кюрпанов  разкри, че поддържа фигурата си чрез йога упражнения, които сподели с част от Съквартирантите в двора.  Други от виповете заложиха на класически фитнес. Новозеландският предприемач Пламен дори се вживя в ролята на личен фитнес инструктор на Ангел Рашков.

Как премина първият ден на  Парис Хилтън в Къщата на VIP Brother и как Стойко Сакалиев се справи със задачата да бъде отговорник за звездата в Къщата, зрителите на Нова ТВ ще разберат тази вечер от 20.00 ч. в първия дейли епизод на VIP Brother 2013.