Известната двойка поема предаването от 9 септември

От 9 септември Анна Цолова и Виктор Николаев дават старт на голямата промяна в сутрешния блок на Нова ТВ. Двамата откриват есенния сезон в ролята си на новите водещи на блока. 

Новото начало ще бъде съпроводено и от напълно ново студио, което зрителите ще видят на 16 септември. Дотогава своето „добро утро” в ефира на медията Анна и Виктор ще казват от напълно различна и свежа локация. 
 
„Щастливи сме, че Нова ТВ оцени потенциала ни като екранен тандем”, заявиха водещите в първите си дни като част от екипа на телевизията. „Благодаря на медията, че ми предложи възможността да продължа да се развивам като журналист”, бяха думите, с които Анна Цолова коментира присъединяването си към Нова ТВ. „Радвам се, че успяхме да запазим нашия тандем и че ставам част от семейството на Нова ТВ", допълни я от своя страна екранният й партньор Виктор Николаев. 
 
И двамата обещават да правят това, в което са се доказали с годините – да представят най-важното от обществено-политическия живот, да канят в студиото ключови и интересни събеседници, да задават логичните въпроси и да представят нещата такива, каквито са. 
 
Какво се случва, когато новият сезон започва с нови водещи и нов облик? Какви изненади още е приготвил екипът на сутрешния блок? Отговорите от 9 септември в ефира на Нова ТВ.