Свежи цветя и органична храна са част от изискванията на красавицата за престоя й в Къщата на VIP Brother 2013

Зрителите на VIP Brother  ще имат възможност да видят на живо не само богатата наследница на фамилията Хилтън, но и нейния приятел- Ривър Випери. През последната една година тя и приятелят й са неразделни и използват всяка минута, за да бъдат заедно.  Именно заради това, Ривър ще придружи Парис и по време на престоя й в България.

Ривър Випери е испански модел и е десет години по-млад от своята любима.  Баща му е испанец, а майка му е с финландски произход. Парис и Ривър се запознават по време на седмицата на модата в Ню Йорк през септември 2012 г. и оттогава са заедно във всички  публични изяви на медийната икона. Влюбените споделят и своите страсти - да пътуват, да се забавляват и да пазаруват.

Преди да кацне на българска земя, Парис вече има конкретни изисквания, свързани с престоя й във VIP Brother в България. По отношение на удобствата тя предпочита легло с кралски размер, където да се разполага удобно след мисиите си в Къщата.

Без излишни претенции, Парис е уточнила, че би била истински щастлива, ако навсякъде около нея има достатъчно количество свежи цветя и свещи с аромат на лавандула и ванилия. Сред изискванията на звездата е и това да разполага с вана с джакузи и да спи в шумоизолирана стая. 

По отношение на храната, Парис Хилтън е твърда привърженичка на здравословната кухня. До небцето си допуска само органични продукти, които са внимателно подбрани и комбинирани. Сред любимите й напитки са ментовия чай и органичното шоколадово мляко. Вече е ясна и първата закуска на световната знаменитост у нас -  белтъчен омлет с добавки от лук и домати и картофени мекици, гарнирани с много кетчуп.

Продуцентите са се ангажирали да изпълнят всички желания на звездата, а доколко ще успеят, предстои да видим.  

 VIP Brother 2013 стартира с извънреден лайв на 15-ти септември от 20.00 ч. по Нова ТВ.