Музика и танци, брилянтни актьорски изпълнения и циркови номера

Перфектен микс от музика и танци, брилянтни актьорски изпълнения и циркови номера гарантира новото издание на „Ол инклузив“ от 21.00 ч. във вторник вечер по Нова ТВ.

За доброто настроение ще се погрижи добре познатият актьорски състав. Зрителите ще видят как съседите Кирил и Евстати (Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков) се справят с живота в седми микрорайон – с микрозаплати, но с макрожелания; ще се запознаят с двама манекени на мъжко бельо, покорили световните модни подиуми - Делян и Щерьо (Герасим Георгиев – Геро и Румен Угрински); ще се срещнат с диригента Стефан (Рядков) фон Караян, който дирижира дирижабли и един специфичен хор, наречен „Нощна смяна“. Зрителите ще видят още какво се случва един обикновен ден в един обикновен магазин за един лев и ще се посмеят с поредния епизод на сицилианския игрален филм „Урунгелите  на Чарли”.

В шоуто ще участват и цяла плеяда артисти от цирк „Балкански“, които ще представят тяхното вълшебно огледало. Носителката на „Икар“ за най-добра циркова  актриса Софи Такиева ще покаже как върти целия свят около ханша си. Огнените Виктор Николов и Снежи Михова от трупа Fire Soul. Quick Hands Project ще представят най-сложния номер с карти. 

Любимецът на публиката Рафи ще направи телевизионната премиера на новото си парче „Не ме разбра“. За танците ще се погрижат стрийт денсърите  от The Center.

Всичко това във втория брой на „Ол инклузив“ във вторник от 21.00 ч. по Нова ТВ.