По-големи печалби на стойност над 1 милион през новия сезон

Тази събота, 26 октомври, точно в 19.30 ч., стартира новият сезон на предаването „Национална лотария“. Освен  нов декор, нови игри и нови възможности за печалба, любимата на зрителите игра има и нов водещ. 

През втория сезон на Захари Бахаров  ще  партнира Вяра Атова. Чаровната брюнетка е позната в  музикалния свят – сингълът й „The One” достига четвърто място в MTV World Chart Express и е първата българска песен излъчена в румънския музикален канал – Music 1. За Вяра ролята на водеща не е чужда, тя има опит като такава в българска музикална телевизия. Двамата заедно ще раздават невиждани награди, за да продължат да сбъдват още по-големи мечти на участниците в шоуто. 

Сумите, за които щастливците ще се състезават, ще достигат над  1 милион лева във всяко предаване. Игрите в шоуто са променени, а участниците вече са 10 и ще бъдат избирани на живо в предаването за разпределението им в игрите. 

За да се включат кандидатите в играта, е нужно да регистрират своя билет „Сбъдни мечтите си“, при откриването на надпис „Участие в жребиите за ТВ Игри“. Всички регистрирани билети с отличаващия се символ участват в жребиите. 

Предаването е подготвило още много изненади, а какви са те ще научите сами в съботната вечер. Най-щедрата игра – „Национална лотария“, се излъчва всяка събота точно в 19.30 ч., само в ефира на Нова телевизия. 

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Еврофутбол, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, ЕКО и SNG, касите на EasyPay и FastPay, офисите на Internity и handy, Net 1, CrediTour, T-post, FACTOR I.N., Office 1 Superstore, Булсатком, Blizoo, SDI брокер, Alkom и магазини Lafka.