„Гордата Аси”, „Мелодия на сърцето” и „Малки жени” застават една срещу друга

Тази седмица в играта на Diema Family  зрителите ще гласуват за най-увлекателен сюжет в турски сериал. Конкуренцията е голяма, тъй като претенденти са три много добри истории - „Гордата Аси”, „Мелодия на сърцето” и „Малки жени”. 

„Гордата Аси” е от първите сериали, разказващи за сблъсъка между консервативните нрави и жестоките традиции в източните райони и съвременното общество в останалата част на Турция. Друга любопитна подробност е, че сериалът е посветен на бащата на продуцентката Томрис Джиритлиоглу.

„Мелодия на сърцето” е една от първите осъвременени адаптации на известни турски романи – поредицата е по мотиви на написания през 1925 година роман "От устните до сърцето".

Отново по роман, но този път американски, е и другият номиниран сериал „Малки жени”. Той е по мотиви на романа на американската писателка Луиза Мей Олкът, като действието е пренесено изцяло в съвременна Турция. Поредицата толкова се харесва на турската публика, че продължава три сезона и носи огромна популярност на главните героини. Не е чудно, че тези заглавия спечелиха толкова много почитатели в България.

Вашите предпочитания очакваме на Facebook страницата на  Diema Family от  25 до 29 ноември. Един от гласувалите ще спечели ваучер за пазаруване в известна верига маркети за техника на стойност 100 лева.