Очаквайте EVA със звездната фотосесия в броя през декември

По повод своята 15-а годишнина най-бляскавото женско списание на българския пазар – EVA, събра 77 от най-обичаните родни звезди, за да ги потопи в емоцията на своя празник и да им благодари за споделените мигове и истории през годините. 

Гала, Алекс Раева, Ники Кънчев и Станимир Гъмов, Никол Станкулова, Жени Калканджиева, Гергана Полежанова, Лили Иванова, Жана от X Factor, участниците от VIP Brother и Big Brother All Stars – Мариян Кюрпанов и Денди, писателите Людмила Филипова и Калин Терзийски, както и още много известни български актьори, музиканти и певци, признати и утвърдени лекари и дори 80-годишната Пенка Балева, която продължава да скача с бънджи и парашут, застанаха напълно преобразени пред обектива на ЕVA, за да създадат най-цветната, провокативна и секси парти фотосесия, правена за страниците на списанието. През годините голяма част от тях са били на корици на EVA или са станали герои в списанието, споделяйки своите проекти, мечти и емоции.
 
“През изминалите 15 години EVA се превърна в синоним на добър разказвач на истории, на отворено сърце, на жена, която обича живота. Днес дъщерите на първите ни читателки са наши читателки. Затова и ние се променяме. Научихме се никога и по никакъв повод да не подценяваме читателите си и се стремим да запазим онзи дух на приятелство и вдъхновение, което ни прави EVA” – заяви по повод 15-годишнината главният редактор на списанието Милена Попова. 
 
Специалната парти фотосесия ще бъде основен акцент в юбилейното издание на EVA, което ще бъде на пазара в началото на декември.